Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2014 – Κάλεσμα Συμμετοχής

Ημερομηνία: 
Τρίτη, 6 Μάιος, 2014 - 11:45

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2014

Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής

Ζεις με την μουσική; Ένωσε δημιουργικά την δύναμη σου και δήλωσε συμμετοχή στο www.europeanmusicday.gr ή απευθείας στο http://matchathens.onesolstice.com (Δηλώσεις συμμετοχής από 02 Μαΐου έως 26 Μαΐου)

Η διαδραστική πλατφόρμα συμμετοχής για καλλιτέχνες και διοργανωτές: Match Athens

Το Match Athens δημιουργήθηκε με σκοπό την διεύρυνση του καλλιτεχνικού πλαισίου συμμετοχής και την ευκολότερη πρόσβαση προς οποιονδήποτε μουσικόφιλο ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή ή να δημιουργήσει μια εκδήλωση – είτε και τα δύο μαζί!

Στόχος του Match Athens (http://matchathens.onesolstice.com) είναι να δοθεί η δυνατότητα απευθείας σύνδεσης και δικτύωσης μεταξύ καλλιτεχνών και διοργανωτών, επιτρέποντάς τους να αναπτύξουν συνεργασίες και να παρουσιάσουν από κοινού συναυλίες και εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής (ΕΓΜ).

Η εφαρμογή λειτουργεί φέτος μόνο στη διοργάνωση της ΕΓΜ Αθηνών, και διαμορφώθηκε σε συνεργασία με τους προγραμματιστές της ιστοσελίδας του παγκοσμίου δικτύου one solstice (ένα ηλιοστάσιο). Πληροφορίες για καλλιτέχνες και διοργανωτές στο help@europeanmusicday.gr


Το τελικό Αθηναϊκό και Πανελλαδικό πρόγραμμα θα ανακοινωθούν στις 10/06. Περισσότερες πληροφορίες στο www.europeanmusicday.gr & info@europeanmusicday.gr

N.P.O. M.E.S.O. Music Events
National Coordinator of the European Music Day (Hellenic Branch)
www.europeanmusicday.gr
www.facebook.com/EuropeanMusicDay.Gr