Αιτήσεις Χορηγιών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως αποφασίστηκε στην τελευταία μας Γ.Σ. και σύμφωνα πια με το καταστατικό μας αλλά και τον κανονισμό διανομής, ο ΕΡΑΤΩ αποκτά την δυνατότητα να απονέμει σε ετήσια βάση 3 ισόποσες χορηγίες για την (εν μέρει έστω) χρηματοδότηση τριών αντίστοιχα νέων δισκογραφικών προτάσεων στον χώρο του Ελληνικού τραγουδιού.

Οι χορηγίες θα αποδίδονται αποκλειστικά και προσωπικά σε τραγουδιστές, δικαιούχους (τακτικά μέλη αλλά ΚΑΙ επωφελούμενους) του οργανισμού μας. Η πρωτοβουλία μας φιλοδοξεί στο να προάγει διαχρονικά το ελληνικό τραγούδι ως ενότητα και ζωντανή σύγχρονη πρόταση μακριά από τις τρέχουσες διαγωνιστικές πρακτικές που δυστυχώς έχουν επικρατήσει στις μέρες μας. Η βούληση μας, όπως εκφράστηκε στην γενική μας συνέλευσή, είναι να ενθαρρύνουμε αλλά και να στηρίξουμε έμπρακτα όχι απλά και μόνο μια νέα αξιόλογη φωνή αλλά ιδανικά τον κάθε νέο συνάδελφο με φρέσκια δημιουργική ματιά που θα φέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση μέσα στην σημερινή πραγματικότητα του τραγουδιού μας σε όλες τις τάσεις του.

Με χαρά λοιπόν σας αναγγέλλουμε πως ξεκίνα η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων!
Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν όλοι οι δικαιούχοι του ΕΡΑΤΩ ΣΥΝ.Π.Ε, που δεν έχουν συμπληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας τους. Αποστέλλεται από το προσωπικό σας email (που μας έχετε δηλώσει) και περιλαμβάνει τρεις πρωτότυπες ηχογραφήσεις κατά προτίμηση ανέκδοτων τραγουδιών σε μορφή mp3. Η Επιτροπή Χορηγιών, χωρίς να δοθούν τα προσωπικά σας στοιχεία, θα παραλάβει και θα αξιολογήσει τις μουσικές προτάσεις, επιλέγοντας αυτές που θα μετέχουν στη διαδικασία κλήρωσης των τριών προτάσεων που θα χρηματοδοτηθούν. Η κλήρωση θα διεξαχθεί παρουσία όλων μας στην επόμενη τακτική μας συνέλευσή (την ερχόμενη άνοιξη).

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά από την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 και λήγει στις 11 Φεβρουαρίου 2024.

Η αίτηση θα πρέπει να περιλαμβάνει:
1. τα στοιχεία σας(ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο)
2. ένα απλό κείμενο, όπως: Αιτούμαι την στήριξη από τον οργανισμό Ερατώ της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς μου
3. Περιληπτική περιγραφή των συνεργατών και της κεντρικής ιδέας του project.
Θα αποστέλλεται στο email xorigies@eratospe.org και στο ίδιο email θα επισυνάπτονται και τα ηχητικά δείγματα της πρότασή σας σε μορφή mp3(ιδανικότερα μέσω wetransfer).
Για τυχόν διευκρινήσεις, μπορείτε να καλείτε Δευτέρα με Πέμπτη στο 2104441052, ώρες 11:00-16:00.
Υπεύθυνη επικοινωνίας Σταυρίδου Γωγώ.

Το Δ.Σ του ΕΡΑΤΩ ΣΥΝ.Π.Ε.
ΕΡΑΤΩ ΣΥΝ.Π.Ε
Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης
Δικαιωμάτων Τραγουδιστών-Ερμηνευτών
Λαζάρου Σώχου 4, 115 25 Αθήνα
Τηλ.: 210 8238074 , 5
Fax: 210 8238000
http://eratospe.org
https://www.facebook.com/erato.org