Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΡΑΤΩ ΣΥΝ.Π. Ε. 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 02.04.2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Κλείσαμε ήδη ένα χρόνο μέσα στις συνθήκες της πανδημίας. Ο Οργανισμός μας κατάφερε να σταθεί όρθιος, να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και να ολοκληρώσει μέσα σε ένα εντελώς πρωτόγνωρο πλαίσιο δύο διανομές. Με την δημόσια εκτέλεση (κύρια πηγή των εσόδων μας ) ουσιαστικά σε παύση, μέσα στην εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί εδώ και καιρό στον χώρο των δικαιωμάτων και μέσα στο γενικότερο κλίμα της αβεβαιότητας εργαστήκαμε προκειμένου την επόμενη μέρα (που νιώθουμε πια πως δεν είναι μακριά) ο Οργανισμός μας να βρίσκεται σε θέση μάχης, έτοιμος να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος.
Οι υγειονομικοί περιορισμοί δε μας επιτρέπουν να βρεθούμε από κοντά στη Γενική μας Συνέλευση όπως θέλαμε και περιμέναμε γι΄ αυτό τόσους μήνες . Επειδή όμως ο καιρός περνάει, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις μπορούμε πια μέσω τηλεδιάσκεψης να συναντηθούμε, να μιλήσουμε και να αποφασίσουμε μαζί πως θα προχωρήσουμε με ασφάλεια στο μέλλον.
Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή τακτική Γενική Συνέλευση του Οργανισμού.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία, η ως άνω Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021.
Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση ορίζεται την Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 και ώρα 14:00

ΠΡΟΣΟΧΗ. Παρακαλείσθε όλοι, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία όλων μας, να είσαστε διαδικτυακά παρόντες στις
26 Απριλίου 2021 και ώρα 14:00

Θέματα ημερήσιας διάταξης

Έγκριση μελών και δικαιούχων.
Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2019.
Έκθεση Εποπτικού Συμβουλίου για την χρήση 2019 και απαλλαγή των μελών του.
Έγκριση ισολογισμού 2019 και απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Έγκριση προϋπολογισμού 2020
Τρέχοντα θέματα

Η Γ. Συνέλευση θα ξεκινήσει ακριβώς στις 14:00 και θα λήξει στις 15:00. Σας παρακαλούμε να είσαστε ακριβείς.
Θα ακολουθήσει, μετά το πέρας της Γενικής μας Συνέλευσης,, καταστατική Συνέλευση του Οργανισμού για την οποία θα ενημερωθείτε με επόμενη επιστολή.

Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε την Γ.Σ θα πρέπει να έχετε email, και να δηλώσετε την συμμετοχή σας στη γραμματεία του Οργανισμού το αργότερο έως και την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στέλνοντας email στο eratospe@otenet.gr

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με την γραμματεία του Οργανισμού στα τηλέφωνα 2108238074 – 5 και ώρες 10:00 πμ έως 16:00 μμ.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ